Niton Karol Ing., Bebravská 5 , Bratislava
Stravovací plán na mieru zostavený na 30 dní. Vysvetlenie stravovacieho plánu. Ako sa v nom orientovať a ako ho správne dodržať. Podrobný nákupný zoznam, ktorý sa bude perfektne hodiť aj do budúcna, aké potraviny nakupovať. Vypočítanie kalorického príjmu, BMI (Body MassIndex ) Vstupná energia ČO jesť - KOĽKO jesť - KEDY jesť Pitný režim Rozloženie energie v jedle Graf znázorňuje množstvo energie, ktorú jednotlivé potraviny v jedle obsahujú. Slúži na rozpoznanie ingrediencií s vysokým obsahom energie. POstup prípravy - Postup prípravy má slúžiť ako odporúčanie a nemusí sa striktne dodržiavať. “Ďalšie ingrediencie” sú väčšinou potraviny s veľmi nízkym obsahom energie, ktoré slúžia na dochutenie. Zoznam ingrediencií - Pri každej ingrediencii je zobrazené jej množstvo v kuchynských mierach (pre jednoduchosť použitia) a následne je v zátvorke uvedené presné množstvo ingrediencie v gramoch (nejedná sa teda o hmotnosť kuchynskej miery, ale o presné odporúčané množstvo príslušnej ingrediencie). MOTIVÁCIA - Motivácia počas celého držania plánu. Počas celého plánu som ti vždy k dispozícií ak ti bude niečo nejasné alebo si nebudeš vedieť dať rady alebo budeš potrebovať podporiť. Som tu stále pre teba ! Naša komunikácia bude prebiehať prostredníctvom mailu alebo v určitých hodinách prostredníctvom telefonického rozhovoru. Po skončení plánu ma môžeš vždy kontaktovať ak budeš potrebovať poradiť alebo budeš mat otázku na ktorú nevieš nájsť odpoveď. Veľmi rada ti pomôžem a zodpoviem na všetko čo ta zaujíma.